I heart Norway

Grunnen til at jeg sluttet helt å blogge er selvfølgelig at jeg har kommet hjem! Jeg har ikke hatt noe som helst tid eller lyst til å oppdatere, og det er vel  ikke mye mer å si enn at USA har væært en kjempefin opplevelse, menn at det er skikkelig herlig å være hjemme igjen. Alle tingenne jeg hadde gledet meg mest til har bare blitt enda bedre enn forventet, og følelsen av å være hjemme i mitt eget hus i mitt eget land er herlig. Selvom jeg hadde litt problemer med norsken de første dagene føler jeg at jeg alltid har bodd her nå, det kjennes virkeelig ikke som om jeg har vært vekke et år! Så fremtidige utvekslingsstuudenter, ikke  bekymr dere, omtrent ALT er som før når du  kommer hjem. Jeg var redd for at jeg hadde litt høye forventninger, at alt ikke var så bra hjemme som jeg tenkte i USA. Jeg var redd for at jeg kom til å kjede meg hver dag siden vennene mine fortsatt gikk på skolen, og at jeg så for meg Norge bedre enn det egentlig er. Men neida, slik er det virkelig ikke! Alt er som normalt, jeg forlater huset tidlig om morgenen og kommer hjem sent på natten, jeg har kjempemange venner som er akkurat som før, og som jeg kan gå til når jeg vil. Man kan GÅ, jeg har fin utsikt, jeg har begynt å jobbe igjen og livet er bra. Veldg fin start på sommerferien å komme hjem til verdens beste land i hvert fall! Nå er jeg bare kjempetrøtt, for min sommerferie-livsstil inkluderer ikke mye søvn, i kveld skal jeg prøve å legge meg til en fornuftig tid for første gang siden jeg kom hjem.  Slutter å blogge på denne bloggen nå, men det kan hende jeg poster noen innlegg på www.jetaime.blogg.no innimellom :)

 

3 kommentarer

karitam

23.06.2012 kl.11:04

Elsker bloggen din Marita! :))

Ekte Interiør

25.06.2012 kl.22:29

Hei, jeg vil tipse deg om en reisekonkurranse jeg har på min blogg! Du kan vinne et luksus travel set fra Tempur! :) Om du vil være med så kan du kikke her: http://www.ekteinterior.com/2012/06/vinn-luksus-travel-set-fra-tempur.html

danielle andersen

03.07.2012 kl.13:43

fin blogg

Skriv en ny kommentar

SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER

SECRET LIFE OF AN AMERICAN TEENAGER

17, Os i Hordaland

Utvekslingstudent USA 2011/2012 Battle Creek, Michigan Reiser med Explorius/NWSE Blir veldig glad for spørsmål og kommentarer, jeg biter ikke!

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits